Hotmelt apparatuur

Hotmeltservice is de specialist in hotmelt apparatuur, u kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte hotmelt lijmapparatuur, alsmede ook voor originele en universele onderdelen, van ondermeer de merken Robatech, Meler, Nordson, ITW Dynatec en Valco Melton. Hotmeltservice is de onafhankelijke specialist in alle merken Hotmelt lijmsystemen.

Onze servicedienst voor storingen aan hotmelt lijmapparatuur is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor storingen en assistentie.

Wij hebben uitgebreide kennis van vrijwel alle merken Hotmelt lijmapparatuur. Ook over advies over hotmelt lijmen kunt u bij ons terecht. Een datablad van de lijm verteld al veel over de eigenschappen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor Hotmelt gerelateerde ondersteuning en vraagstukken.

Is hotmelt nieuw voor u? Wij kunnen u eenvoudig uitleggen hoe een Hotmelt lijm werkt en wat de specifieke aandachtspunten zijn.

Hotmeltservice levert complete Hotmelt lijmsystemen en kan compatible werken met de meeste merken en smeltunits.


In ons productgamma vind u hand lijmpistolen en de standaard Hotmelt lijmsystemen alsmede 200Liter PUR Vatsmelters en Bulkmelters. Ook onze uitgebreide voorraad volledige gereviseerde en gebruikte hotmelt systemen staat voor u klaar om ingezet te worden.